Gemeentegrot

U kunt de fascinerende gemeentegrot op diverse manieren ontdekken; onder andere per trein. Tijdens de rondrit wordt u door een enthousiaste en deskundige gids door de grotten geleid. De verhalen van de gids worden nog interessanter door het mysterieuze van het onderaardse gangenstelsel. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten en in die tijd krijgt u een goed overzicht van wat de mergelgrot allemaal in zich heeft.

Deze rondrit per trein is ook zeer geschikt voor mindervalide mensen en gehandicapten.

Boek gemeentegrot Met uniek nieuw boek op ontdekkingsreis in de Gemeentegrot Valkenburg

Wilt u kennismaken met de kroonjuweel onder de mergelgroeven? Dat kan, want binnenkort verschijnt een uniek boek over de bijzondere geschiedenis van de Gemeentegrot in Valkenburg.

Het boek over de Gemeentegrot gaat verder waar de ondergrondse rondleidingen ophouden. Het biedt een interessant vervolg voor de bezoekers die door de Gemeentegrot geboeid zijn en er meer over willen weten. In maar liefst 160 pagina’s worden een groot aantal nooit eerder gepubliceerde verhalen en feiten geïllustreerd door prachtig beeldmateriaal.

Het boek is een luxe uitgave in full colour met een fraaie, harde cover. Op vrijdag 23 september wordt het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan wethouder Willem Thijssen in het gemeentehuis in Valkenburg aan de Geul. Vanaf 24 september is het boek te koop bij de kassa van de Gemeentegrot en diverse verkooppunten in Zuid-Limburg.

Klik hier om het boek te bestellen.