Gemeentegrot

U kunt de fascinerende gemeentegrot op diverse manieren ontdekken. Eén daarvan is te voet. Onder begeleiding van een enthousiaste gids wordt u rondgeleid door de onderaardse gangen van de gemeentegrot. In het licht van de gids zijn olielamp worden verschillende bezienswaardigheden bekeken en op hartstochtelijke wijze toegelicht. Het bezoek te voet duurt ongeveer 1 uur. Scholen, gezelschappen en verenigingen genieten aanzienlijke reductie op de entreeprijs.

De wandeling is ook zeer geschikt voor mindervalide mensen en gehandicapten.

Boek gemeentegrot Met uniek nieuw boek op ontdekkingsreis in de Gemeentegrot Valkenburg

Wilt u kennismaken met de kroonjuweel onder de mergelgroeven? Dat kan, want binnenkort verschijnt een uniek boek over de bijzondere geschiedenis van de Gemeentegrot in Valkenburg.

Het boek over de Gemeentegrot gaat verder waar de ondergrondse rondleidingen ophouden. Het biedt een interessant vervolg voor de bezoekers die door de Gemeentegrot geboeid zijn en er meer over willen weten. In maar liefst 160 pagina’s worden een groot aantal nooit eerder gepubliceerde verhalen en feiten geïllustreerd door prachtig beeldmateriaal.

Het boek is een luxe uitgave in full colour met een fraaie, harde cover. Op vrijdag 23 september wordt het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan wethouder Willem Thijssen in het gemeentehuis in Valkenburg aan de Geul. Vanaf 24 september is het boek te koop bij de kassa van de Gemeentegrot en diverse verkooppunten in Zuid-Limburg.

Klik hier om het boek te bestellen.